Espresso-Chokladmuffins
4 st
50 g smör, mjukt
1 1/4 dl socker
1 ägg
1 1/4 dl vetemjöl
2 msk kakaopulver
2 tsk espressopulver
3/4 tsk bakpulver
en nypa salt
1 msk kaffe
Fyllning
40 g färskost
1 msk socker
0,5 tsk kaffeextrakt
För fyllningen blanda ihop alla ingredienser. Ställ åt sidan.
Blanda smör och socker. Tillsätt ägget och blanda väl. Blanda sedan i resterande ingredienser. Blanda till en slät smet. Häll smeten i 4 muffinsformar och lägg i en klick av fyllningen. Grädda i 175 C i ca 15 minuter. Låt svalna.
Espresso Chocolate Muffins
4 pcs
50 g butter, softened
1 1/4 dl sugar
1 egg
1 1/4 dl wheat flour
2 tbsp cocoa powder
2 tsp espresso powder
3/4 tsp baking powder
a pinch of salt
1 tbsp coffee
Filling
40 g cream cheese
1 tbsp sugar
0.5 tsp coffee extract
For the filling, mix all the ingredients together. Set aside.
Mix the butter and sugar. Add the egg and mix well. Then mix in the remaining ingredients. Mix until smooth. Pour the batter into 4 muffin cups and add a dollop of the filling. Bake at 175 C for about 15 minutes. Let cool.



0 Comments