Grönsaksgryta
olja
1 röd lök, hackad
1 vitlöksklyfta, fint hackad
1 aubergine
1 zucchini
1 röd paprika
2 burkar krossade tomater
blandade torkade örter
salt
svartpeppar
dadelsirap, valbart
Värm olja i en stor kastrull och fräs lök och vitlök. Tärna grönsakerna och lägg dem i en kastrullen tillsammans med de krossade tomaterna. Blanda och låt sjuda i 25 minuter. Rör om då och då. Krydda med örter, salt, peppar och sirap.
Vegetable Stew
oil
1 red onion, chopped
1 garlic clove, finely chopped
1 eggplant
1 zucchini
1 red bell pepper
2 cans crushed tomatoes
mixed dried herbs
salt
black pepper
date syrup, optional
Heat oil in a large saucepan and sauté onion and garlic. Dice the vegetables and add them to the saucepan with the crushed tomatoes. Stir and let simmer for 25 minutes. Stir occasionally. Season with herbs, salt, pepper and syrup.



0 Comments