Muffins med Banansmakande Fyllning
6 st
50 g smör, rumstempererat
1 dl ljust farinsocker
0,5 tsk vaniljextrakt
1 stort ägg
0,5 dl creme fraiche
1.5 dl vetemjöl
3/4 tsk bakpulver
0,5 tsk vaniljextrakt
en nypa salt
Fyllning
40 g färskost
1 msk socker
0,5 tsk bananextrakt
Värm ugnen till 175 C. I en skål, rör ihop smör, socker och vanilj tills det blir krämigt. Tillsätt ägg och creme fraiche. Tillsätt sedan mjöl, bakpulver, kardemumma och salt. Blanda tills smeten är slät. Häll smeten i muffinsformar och lägg i en klick av fyllningen Grädda i ugnen i cirka 15-18 minuter.
Muffins with Banana Flavoured Filling
6 pcs
50 g butter, room temperature
1 dl light brown sugar
0.5 tsp vanilla extract
1 large egg
0.5 dl creme fraiche
1.5 dl wheat flour
3/4 tsp baking powder
0.5 tsp vanilla extract
a pinch of salt
Filling:
40 g cream cheese, softened
1 tbsp granulated white sugar
0.5 tsp banana extract
Preheat the oven to 175 C. In a bowl, mix together butter, sugar and vanilla until creamy. Add egg and creme fraiche. Then add flour, baking powder, cardamom and salt. Mix until the batter is smooth. For the crumbs, combine all the ingredients until crumbs form. Pour the batter into muffin cups and add a dollop of the filling. Bake in the oven for about 15-18 minutes.



0 Comments