Biscoff Squares
60 g butter
1 dl light brown sugar
1 egg
0.5 tsp vanilla extract
1.5 dl all-purpose flour
0.5 tsp baking powder
0.5 tsp cinnamon
one pinch of salt
0.5 dl Biscoff cookie butter
In a bowl stir together the butter and sugar. Add the egg and vanilla and stir until incorporated. Add the dry ingredients and the Biscoff cookie butter, stir. Pour the batter into a baking pan, 20 cm x 15 cm, lined with parchment paper. Bake at 175 C for about 20-25 minutes.
Biscoffrutor
60 g smör
1 dl ljust farinsocker
1 ägg
0,5 tsk vaniljextrakt
1,5 dl vetemjöl
0,5 tsk bakpulver
0,5 tsk kanel
en nypa salt
0,5 dl Biscoff kaksmör
Rör ihop smör och socker i en skål. Tillsätt ägget och vaniljen och rör om tills det är blandat. Tillsätt de torra ingredienserna och Biscoff-kaksmöret, rör om. Häll smeten i en ugnsform, 20 cm x 15 cm, klädd med bakplåtspapper. Grädda i 175 C i ca 20-25 minuter.



0 Comments