En kaka med mak av kanel. Smeten innehåller Biscoff-kexsmör och jag klickade lite extra kexsmör på toppen också innan gräddning. Om man vill kan man dekorewra kakan med lite smält kexsmör. Mycket god!

A cinnamon-flavored cake. The batter contains Biscoff cookie butter and I added a little extra cookie butter to the top before baking. If you want, you can decorate the cake with melted cookie butter. Very tasty!


Biscoff Squares


60 g butter

1 dl light brown sugar

1 egg 

0.5 tsp vanilla extract

1.5 dl all-purpose flour

0.5 tsp baking powder

0.5 tsp cinnamon

one pinch of salt 

0.5 dl Biscoff cookie butter


In a bowl stir together the butter and sugar. Add the egg and vanilla and stir until incorporated. Add the dry ingredients and the Biscoff cookie butter, stir. Pour the batter into a baking pan, 20 cm x 15 cm,  lined with parchment paper. Bake at 175 C for about 20-25 minutes. 



Biscoffrutor


60 g smör

1 dl ljust farinsocker

1 ägg

0,5 tsk vaniljextrakt

1,5 dl vetemjöl

0,5 tsk bakpulver

0,5 tsk kanel

en nypa salt

0,5 dl Biscoff kaksmör


Rör ihop smör och socker i en skål. Tillsätt ägget och vaniljen och rör om tills det är blandat. Tillsätt de torra ingredienserna och Biscoff-kaksmöret, rör om. Häll smeten i en ugnsform, 20 cm x 15 cm, klädd med bakplåtspapper. Grädda i 175 C i ca 20-25 minuter.