Chocolate Bundt Muffins
3-4 pcs
60 g butter, soft
90 g light brown sugar
1 egg, room temperature
35 g creme fraiche, room temperature
0.5 tsp vanilla extract
60 g all purpose flour
20 g cocoa powder
0.5 tsp baking powder
one pinch of salt
2 chocolate squares in each
Preheat the oven to 175 C. Mix the butter and sugar. Add the egg, creme fraiche and vanilla. Add the dry ingredients and stir until smooth. Pour the batter into a silicone muffin cups, (diameter 7 cm). Bake the muffins in the oven for 15-20 minutes. Remove from the oven and leave to cool.
Choklad-Sockerkaksmuffins
3-4 st
60 g smör, mjukt
90 g ljust farinsocker
1 ägg, rumstempererat
35 g crème fraiche, rumstempererat
0,5 tsk vaniljextrakt
60 g vetemjöl
20 g kakaopulver
0,5 tsk bakpulver
en nypa salt
2 chokladrutor i varje
Värm ugnen till 175 °C. Blanda smör och socker. Tillsätt ägg, crème fraiche och vanilj. Tillsätt de torra ingredienserna och rör tills smeten är slät. Häll smeten i silikonmuffinsformar (diameter 7 cm). Grädda muffinsen i ugnen i 15-20 minuter. Ta ut ur ugnen och låt svalna.
0 Comments