Småkakor fyllda med marmelad är så goda! En perfekt liten kaka till eftermiddagskaffet. Använd en marmelad du tycker om, jag hade en med smak av rom och körsbär. Ha en fin dag vänner!

Mini cookie cakes filled with marmalade are so delicious! A perfect little cookie for afternoon coffee. Use a marmalade you like, I used one with a rum and cherry flavor. Have a nice day friends!


Marmalade Mini Cakes 


3 dl plain flour

1 dl light brown sugar

0.5 tsp baking powder

140 g butter, cold 

1 small egg yolk


marmalade


Heat the oven to 175 C degrees. In a bowl, mix flour, sugar and baking powder. Add the butter and egg yolk and stir until the mixture is crumbly and resembles wet sand. Shape into balls and place in small muffin tins. Make a well in each one and fill with marmalade. Bake in the oven for about 12 minutes.



Marmelad Mini Kakor


3 dl vetemjöl

1 dl ljust farinsocker

0,5 tsk bakpulver

140 g smör, kallt

1 liten äggula


marmelad


Värm ugnen till 175 C grader. I en skål rör ihop mjöl, socker och bakpulver. Tillsätt smöret och äggulan och rör tills blandningen är smulig och liknar våt sand. Forma till bollar och lägg i små muffinsformar. Gör en grop i varje och fyll med marmelad. Grädda i ugnen i cirka 12 minuter.