3 dl plain flour
1 dl light brown sugar
0.5 tsp baking powder
140 g butter, cold
1 small egg yolk
marmalade
Heat the oven to 175 C degrees. In a bowl, mix flour, sugar and baking powder. Add the butter and egg yolk and stir until the mixture is crumbly and resembles wet sand. Shape into balls and place in small muffin tins. Make a well in each one and fill with marmalade. Bake in the oven for about 12 minutes.
Marmelad Mini Kakor
3 dl vetemjöl
1 dl ljust farinsocker
0,5 tsk bakpulver
140 g smör, kallt
1 liten äggula
marmelad
Värm ugnen till 175 C grader. I en skål rör ihop mjöl, socker och bakpulver. Tillsätt smöret och äggulan och rör tills blandningen är smulig och liknar våt sand. Forma till bollar och lägg i små muffinsformar. Gör en grop i varje och fyll med marmelad. Grädda i ugnen i cirka 12 minuter.
0 Comments