Knapriga kex med cornflakes och havregryn. Lite sega inuti och med en god smak. En god kaka till kaffet! Ha en fin dag vänner.
Crunchy cookies with cornflakes and oats. A little chewy inside and with a good taste. A delicious cookie together with a cup of coffee! Have a nice day friends.
Cornflakes Kex
1 dl cornflakes, krossade
3/4 dl vetemjöl
0,5 dl havregryn
3/4 dl ljust farinsocker
0,5 tsk bakpulver
45 g smör, kallt
Värm ugnen till 175°C. I en skål blanda ihop corn flakes, vetemjöl, havregryn, socker och bakpulver. Tillsätt smör och med hjälp av fingrarna forma till en blandning som har en konsistens av våt sand. Forma till små bollar och lägg dem på en plåt klädd med bakplåtspapper. Grädda tills gyllenbruna, ca 12 minuter. Låt svalna helt.
Cornflakes Cookies
1 dl cornflakes, crushed
0.5 dl rolled oats
3/4 dl flour
0.5 dl light brown sugar
0,5 tsp baking powder
45 g butter, chilled
Preheat oven to 175°C. In a bowl, mix together corn flakes, wheat flour, oats, sugar and baking powder. Add butter and use your fingers to form a mixture that has the consistency of wet sand. Shape into small balls and place them on a baking sheet lined with parchment paper. Bake until golden brown, about 12 minutes. Allow to cool completely.
0 Comments