Knapriga kex med cornflakes och havregryn. Lite sega inuti och med en god smak. En god kaka till kaffet! Ha en fin dag vänner. 

Crunchy cookies with cornflakes and oats. A little chewy inside and with a good taste. A delicious cookie together with a cup of coffee! Have a nice day friends.


Cornflakes Kex


1 dl cornflakes, krossade

3/4 dl vetemjöl

0,5 dl havregryn

3/4 dl ljust farinsocker

0,5 tsk bakpulver

45 g smör, kallt


Värm ugnen till 175°C.  I en skÃ¥l blanda ihop corn flakes, vetemjöl, havregryn, socker och bakpulver. Tillsätt smör och med hjälp av fingrarna forma till en blandning som har en konsistens av vÃ¥t sand. Forma till smÃ¥ bollar och lägg dem pÃ¥ en plÃ¥t klädd med bakplÃ¥tspapper. Grädda tills gyllenbruna, ca 12 minuter. LÃ¥t svalna helt.



Cornflakes Cookies


1 dl cornflakes, crushed

0.5 dl rolled oats

3/4 dl flour

0.5 dl light brown sugar

0,5 tsp baking powder

45 g butter, chilled


Preheat oven to 175°C. In a bowl, mix together corn flakes, wheat flour, oats, sugar and baking powder. Add butter and use your fingers to form a mixture that has the consistency of wet sand. Shape into small balls and place them on a baking sheet lined with parchment paper. Bake until golden brown, about 12 minutes. Allow to cool completely.