Mocha Fudge Brownies
Brownie batter:
40 g butter
80 g dark chocolate chips
1 dl light brown sugar
1 large egg
0.5 dl all-purpose flour
2 tsp espresso powder
one pinch of salt
Mocha Swirl:
35 g white chocolate paste
1 tsp espresso powder
flaked salt for sprinkling
Preheat your oven to 175°C. Line an 10 cm x 10 cm baking pan with parchment paper. Melt the butter and chocolate until smooth. Stir in the sugar and the egg. Then add the flour, espresso powder and salt
stir until smooth. To make the swirl, combine white chocolate paste and espresso powder. Pour the batter into the baking pan and spread it out evenly. Dollop white chocolate mixture over batter and swirl through the batter. Sprinkle flaked salt on top Bake for approx. 15 minutes. Let cool completely in the pan.
Mocka Fudge Brownies
Browniesmet:
40 g smör
80 g mörk chokladchips
1 dl ljust farinsocker
1 stort ägg
0,5 dl vetemjöl
2 tsk espressopulver
en nypa salt
Mocka Swirl:
35 g vit chokladpasta
1 tsk espressopulver
flingsalt att strö över
Värm ugnen till 175°C. Klä en ugnsform 10 x 10 cm med bakplåtspapper. Smält smöret och chokladen tills det är slätt. Rör ner sockret och ägget. Tillsätt sedan mjöl, espressopulver och salt
rör om tills det är slätt. För mockaswirlen blanda vit chokladpasta och espressopulver. Häll smeten i bakformen. Klicka den vita chokladblandningen över smeten och snurra den genom smeten. Strö på flingsalt. Grädda i ca.15 minuter. Låt svalna helt i formen.
0 Comments