Kladdkakamuffins är alltid goda! Gärna med vaniljglass eller vispgrädde till. Nu när julen närmar sig tycker jag att du kan bra blanda pepparkakskrydda i smeten eller varför inte hackad choklad med smak av pepparkaka. Det kommer bli så gott!

Sticky cake muffins are always good! Preferably with vanilla ice cream or whipped cream. Now that Christmas is approaching, I think you can mix gingerbread spice into the batter or why not chopped gingerbread flavored chocolate. It will be so good!



Kladdkakamuffins

8 st


100 g smör

2,5 dl ljust farinsocker

2 ägg

1,5 dl mjöl

4 msk kakaopulver

1 tsk vaniljextrakt


Blanda ihop smör och socker. Tillsätt äggen, blanda väl. Rör till sist i resterande ingredienser. Fyll muffinsformar med smeten och grädda i 175 C grader ca 15 minuter. Låt svalna.



Sticky Chocolate Muffins 

8 st


100 g butter

2,5 dl light brown sugar

2 eggs

1,5 dl flour

4 tbsp cocoa powder

1 tsp vanilla extract


Mix together the butter and sugar. Add the eggs, mix well. Stir in the remaining ingredients. Fill muffin cups with the batter and bake at 175 C degrees for about 15 minutes. Let cool slightly and then top with after eight chocolate.