Biscoff Swirl Muffins
5 pcs
40 g butter, soft
20 g oil
1 1/4 dl light brown sugar
0.5 dl creme fraiche
1 large egg
3/4 tsp vanilla extract
1 1/4 dl wheat flour
0.5 tsp baking powder
3/4 tsp cinnamon
one pinch of salt
biscoff spread, melted
Preheat the oven to 175 C degrees. Stir together the butter, oil and sugar until well combined. Add the creme fraiche and stir until light and fluffy. Mix in the egg and the vanilla. Add flour, cinnamon, baking powder, and salt. Mix to a smooth batter. Fill the muffin cups 1/2 full with batter. Add 1-2 teaspoons of biscoff paste and swirl the paste in the batter. Top with remaining batter. Bake for about 15-20 minutes. Let cool.
Biscoff Swirl Muffins
5 st
40 g smör, mjukt
20 g olja
1 1/4 dl ljust farinsocker
0,5 dl creme fraiche
1 stort ägg
3/4 tsk vaniljextrakt
1 1/4 dl vetemjöl
3/4 tsk kanel
0,5 tsk bakpulver
en nypa salt
biscoffpasta, smält
Värm ugnen till 175 C grader. Rör ihop smör, olja och socker tills det är väl blandat. Tillsätt creme fraiche och rör om tills det blir ljust och fluffigt. Blanda i ägget och vanilj. Tillsätt mjöl, kanel, bakpulver och salt. Blanda till en slät smet. Fyll muffinsformar till hälften med smet. Blanda i 1-2 tsk biscoffpasta och virvla runt pastan i smeten. Toppa med resterande smet. Grädda i ca 15-20 minuter. Låt svalna.
0 Comments