Goda muffins med smak av kanel och dessa innehåller biscoffpasta, som är ett kexsmör med smak av kanel. Enkla, men väldigt goda! Ha en fin start på veckan. 

Delicious cinnamon-flavored muffins and these contain biscoff paste, which is a cinnamon-flavored cookie spread. Simple, but very good! Have a nice start to the week.



Biscoff Swirl Muffins

5 pcs


40 g butter, soft

20 g oil

1 1/4 dl light brown sugar

0.5 dl creme fraiche

1 large egg

3/4 tsp vanilla extract

1 1/4 dl wheat flour

0.5 tsp baking powder

3/4 tsp cinnamon

one pinch of salt

biscoff spread, melted


Preheat the oven to 175 C degrees. Stir together the butter, oil and sugar until well combined. Add the creme fraiche and stir until light and fluffy. Mix in the egg and the vanilla. Add flour, cinnamon, baking powder, and salt. Mix to a smooth batter. Fill the muffin cups 1/2 full with batter. Add 1-2 teaspoons of biscoff paste and swirl the paste in the batter. Top with remaining batter. Bake for about 15-20 minutes. Let cool.



Biscoff Swirl Muffins

5 st


40 g smör, mjukt

20 g olja

1 1/4 dl ljust farinsocker

0,5 dl creme fraiche

1 stort ägg

3/4 tsk vaniljextrakt

1 1/4 dl vetemjöl

3/4 tsk kanel

0,5 tsk bakpulver

en nypa salt

biscoffpasta, smält


Värm ugnen till 175 C grader. Rör ihop smör, olja och socker tills det är väl blandat. Tillsätt creme fraiche och rör om tills det blir ljust och fluffigt. Blanda i ägget och vanilj. Tillsätt mjöl, kanel, bakpulver och salt. Blanda till en slät smet. Fyll muffinsformar till hälften med smet. Blanda i 1-2 tsk biscoffpasta och virvla runt pastan i smeten. Toppa med resterande smet. Grädda i ca 15-20 minuter. Låt svalna.