Keto Chocolate Chip Cookie
6 pcs
1.5 dl almond flour
0.5 tsp baking powder
one pinch of salt
25 g butter, softened
0.5 dl sugar-free sweetener
0.5 egg
0.5 tbsp heavy cream
0.5 tsp vanilla
20 g sugar-free chocolate, chopped
Preheat oven to 175 C degrees.
In a large bowl, stir together the butter and sugar substitute. Add the egg, heavy cream and vanilla. Then add the dry ingredients. Once combined mix in the chocolate. Refrigerate the dough for at least 30 minutes or overnight. Scoop into 30 g balls, flatten them slightly and place them on a parchment lined baking tray. Bake at 175 C for 12-15 minutes. Bake until edges start to brown. Let cool completely.
Keto Choklad Cookies
6 st
1,5 dl mandelmjöl
0,5 tsk bakpulver
en nypa salt
25 g smör, mjukt
0,6 dl sockerersättning
0,5 ägg
0,5 msk grädde
1/4 tsk vanilj
20 g sockerfria choklad, hackad
Värm ugnen till 175 C grader.
I en skål, blanda ihop smör och sockerersättning. Blanda i ägg, grädde och vanilj. Tillsätt sedan de torra ingredienserna. Blanda i chokladbitarna. Kyl degen i minst 30 minuter eller över natten. Skopa till 30 g bollar, platta till dem något och lägg dem på en bakplåtspappersklädd plåt. Grädda i 175 C i 12-15 minuter. Grädda tills kanterna börjar få färg. Låt svalna helt på bakplåten.
0 Comments