Chokladmuffins med bitar av både vit- och mörkchoklad. Så goda och du kan använda dina favorit choklader i dessa. Så goda och enkla att baka. Ha en fin dag vänner!

Chocolate muffins with pieces of both white and dark chocolate. So delicious and you can use your favorite chocolates in these. So tasty and easy to bake. Have a nice day friends!


Double Chocolate Muffins

7 pcs


40 g butter, soft

20 g oil

1 1/4 dl light brown sugar

0.5 dl creme fraiche

1 large egg

3/4 dl wheat flour

0.5 dl cocoa powder

0.5 tsp baking powder

one pinch of salt

white and dark chocolate, chopped


Preheat the oven to 175 C degrees. Stir together the butter, oil and sugar until well combined. Add the creme fraiche and stir until light and fluffy. Mix in the egg and the vanilla. Add flour, cocoa powder, baking powder, salt and chocolate. Mix to a smooth batter. Pour the batter into muffin tins. Bake for about 15 minutes. 



Dubbelchoklad-Muffins

7 st


40 g smör, mjukt

20 g olja

1 1/4 dl ljust farinsocker

0,5 dl creme fraiche

1 stort ägg

3/4 dl vetemjöl

0,5 dl kakaopulver

0,5 tsk bakpulver

en nypa salt

vit och mörk choklad, hackad


Värm ugnen till 175 C grader. Rör ihop smör, olja och socker tills det är väl blandat. Tillsätt creme fraiche och rör om tills det blir ljust och fluffigt. Blanda i ägget och vaniljen. Tillsätt mjöl, kakaopulver, bakpulver salt och choklad. Mixa till en slät smet. Häll smeten i muffinsformar. Grädda i ca 15 minuter. Låt svalna.