Double Chocolate Muffins
7 pcs
40 g butter, soft
20 g oil
1 1/4 dl light brown sugar
0.5 dl creme fraiche
1 large egg
3/4 dl wheat flour
0.5 dl cocoa powder
0.5 tsp baking powder
one pinch of salt
white and dark chocolate, chopped
Preheat the oven to 175 C degrees. Stir together the butter, oil and sugar until well combined. Add the creme fraiche and stir until light and fluffy. Mix in the egg and the vanilla. Add flour, cocoa powder, baking powder, salt and chocolate. Mix to a smooth batter. Pour the batter into muffin tins. Bake for about 15 minutes.
Dubbelchoklad-Muffins
7 st
40 g smör, mjukt
20 g olja
1 1/4 dl ljust farinsocker
0,5 dl creme fraiche
1 stort ägg
3/4 dl vetemjöl
0,5 dl kakaopulver
0,5 tsk bakpulver
en nypa salt
vit och mörk choklad, hackad
Värm ugnen till 175 C grader. Rör ihop smör, olja och socker tills det är väl blandat. Tillsätt creme fraiche och rör om tills det blir ljust och fluffigt. Blanda i ägget och vaniljen. Tillsätt mjöl, kakaopulver, bakpulver salt och choklad. Mixa till en slät smet. Häll smeten i muffinsformar. Grädda i ca 15 minuter. Låt svalna.
0 Comments