Mitt marshmallowfyllda chokladmuffinsexperiment blev lyckat. Fluffet ger en krämighet och lenhet till muffinsen och är lite annorlunda än vanliga muffins. Har man inget fluff kan man t.ex ta marshmallowsbitar eller byta ut fluffet till nutella. Mums, gott gott :) 

My marshmallow-filled chocolate muffin experiment was a success. The fluff gives a creaminess and smoothness to the muffins and is a little different from regular muffins. If you don't have marshmallow fluff, you can e.g. take pieces of marshmallows or replace the fluff with Nutella. Yum, delicious :)


Marshmallow Fluff Chocolate Muffins


100 g butter, soft

2,5 dl light brown sugar

2 eggs

1,5 dl flour

4 tbsp cocoa powder

0,5 tsp baking powder

1 tsp vanilla extract

marshmallow fluff


Mix together the butter and sugar. Add the eggs, mix well. Stir in the flour, cocoa, baking powder, vanilla and salt. Fill muffins cups with the batter and add a dollop of marshmallow fluff in each. Swirl the fluff around a little. Bake at 175 C about 12-15 minutes. 



Marshmallow Fluff Chokladmuffins


100 g smör, mjukt

2,5 dl ljust farinsocker

2 ägg

1,5 dl mjöl

4 msk kakaopulver

0,5 tsk bakpulver

1 tsk vaniljextrakt

marshmallow fluff


Blanda ihop smör och socker. Tillsätt äggen, blanda väl. Rör ner mjöl, kakao, bakpulver, vanilj och salt. Fyll muffinsformarna med smeten och tillsätt en klick marshmallowfluff i varje. Snurra runt fluffen lite. Grädda i 175 C ca 12-15 minuter.