Daim Cookie Muffins
70 g salted butter, soft
1 dl light brown sugar
0.5 egg
1 tsp vanilla extract
1 3/4 dl all-purpose flour
0.5 tsp baking powder
one pinch of salt
1 dl daim, chopped
Preheat the oven to 175 degrees C. In a bowl, stir together the butter and light brown sugar until combined. Add the egg and vanilla, stir until creamy. Then add the flour, baking powder, salt and the chocolate. Shape the dough into tablespoon-sized balls and place them in muffin tins. Bake for 12-15 minutes. Let cool.
Daim Cookiemuffins
70 g smör, mjukt
1 dl ljust farinsocker
0,5 ägg
1 tsk vaniljextrakt
1 3/4 dl universalmjöl
0,5 tsk bakpulver
en nypa salt
1 dl daim, hackad
Värm ugnen till 175 grader C.I en skål, rör ihop smör och ljust farinsocker tills det blandas. Tillsätt ägget och vaniljen, rör om tills det blir krämigt. Tillsätt sedan mjöl, bakpulver, salt och chokladbitar. Forma degen till matskedstora bollar och lägg dem i muffinsformar. Grädda i 12-15 minuter. Låt svalna.
0 Comments