En lyxig muffins med en söt, fluffig fyllning! Jag köpte en burk marshmallowfluff och ville baka med den så jag gjorde en fyllning till saftiga vaniljmuffins. Detta recept ger dig otroligt saftiga muffins, mitt favorit recept. Ha en fin dag!

A luxurious muffin with a sweet, fluffy filling! I bought a jar of marshmallow fluff and wanted to bake with it so I made a filling for these moist vanilla muffins. This recipe gives you incredibly moist muffins, my favorite recipe. Have a nice day!

Marshmallow Fluff Filled Vanilla Muffins

4 pcs


Batter

40 g butter, soft

20 g oil

1 1/4 dl light brown sugar

0.5 dl creme fraiche

1 large egg

3/4 tsp vanilla extract

1 1/4 dl wheat flour

0.5 tsp baking powder

one pinch of salt


Filling

50 g butter, soft

3/4 dl marshmallow fluff

1-1.5 dl powdered sugar, sifted

1 tsp vanilla extract


Preheat the oven to 175 C degrees. Stir together the butter, oil and sugar until well combined. Add the creme fraiche and stir until light and fluffy. Mix in the egg and the vanilla. Add flour, baking powder, and salt. Mix to a smooth batter. Pour the batter into high muffin cups. Bake for about 15-20 minutes. Let cool. 


Stir together the butter and marshmallow fluff until light and fluffy. Add the powdered sugar and the vanilla, mixing until incorporated. Transfer the filling to a piping bag. Make a cavity in the muffins and fill with the filling. 



Marshmallow Fluff-Fyllda Vaniljmuffins

4 st


Smet

40 g smör, mjukt

20 g olja

1 1/4 dl ljust farinsocker

0,5 dl creme fraiche

1 stort ägg

3/4 tsk vaniljextrakt

1 1/4 dl vetemjöl

0,5 tsk bakpulver

en nypa salt


Fyllning

50 g smör, mjukt

3/4 dl marshmallowfluff

1-1,5 dl florsocker, siktat

1 tsk vaniljextrakt


Värm ugnen till 175 C grader. Rör ihop smör, olja och socker tills det är väl blandat. Tillsätt creme fraiche och rör om tills det blir ljust och fluffigt. Blanda i ägget och vaniljen. Tillsätt mjöl, bakpulver och salt. Mixa till en slät smet. Häll smeten i höga muffinsformar. Grädda i ca 15-20 minuter. Låt svalna.


Rör ihop smör och marshmallowfluff tills det är fluffigt. Tillsätt florsocker och vanilj, blanda. Överför fyllningen till en spritspåse. Gör en grop i muffinsen och fyll med fyllningen.