Vanilj-Pekankaka
60 g smör, rumstemperatur
1 dl socker
1 stort ägg
1 tsk vanljextrakt
3/4 dl vetemjöl
0,5 dl vaniljkrämspulver (Sallinen)
1 tsk bakpulver
0,5 dl pekannötter, hackade
Värm ugnen till 160 C. Rör samman smöret och sockret. Tillsätt ägget och vaniljen, rör om väl. Tillsätt resten av ingredienserna. Häll smeten i en liten smord och mjölad brödform och grädda i 40-45 minuter.
Vanilla Pecan Loaf Cake
60 g butter, room temperature
1 dl sugar
1 large egg
1 tsp vanilla extract
3/4 dl wheat flour
0.5 dl custard powder (Sallinen)
1 tsp baking powder
0.5 dl pecan nuts, chopped
Preheat the oven to 160 C. Stir together the butter and sugar. Add the egg and vanilla, stir well. The add the rest of the ingredients. Pour the batter into a small greased and floured loaf pan and bake for 40-45 minutes.
2 Comments
Mums. Och ja, jag kan relatera!
ReplyDeleteTack Erika :)
Delete