Pekan Cookies
ca. 12 st
60 g smör, mjukt
3/4 dl strösocker
0,5 dl kokossocker
0,5 ägg
1 3/4-2 dl vetemjöl
3/4 tsk bakpulver
en nypa salt
0,5-1 dl pekannötter, hackade
Sätt ugnen på175 C grader. Blanda ihop smör, strösocker och kokossocker. Tillsätt ägget och blanda väl. Blanda sedan i mjöl, bakpulver, salt och nötter. Rör om väl och arbeta till en smidig deg. Rulla till matskedsstora bollar och platta till dem en aning. Lägg dem på en plåt klädd med bakplåtspapper. Lämna mellanrum mellan kexen. Grädda 8-10 minuter. Låt kexen svalna.
Pecan Cookies
12 pcs
60 g soft butter
3/4 dl white sugar
0.5 dl coconut sugar
0.5 egg
1 3/4-2 dl wheat flour
3/4 tsp baking powder
a pinch of salt
0,5-1 dl pecans, chopped
Heat the oven to 175 C degrees. Stir together butter, sugar and coconut sugar. Add the egg and mix well. Then mix in flour, baking powder, salt, and nuts. Stir well to a smooth batter. Roll tablespoon sized balls and flatten them a little. Put them on a baking sheet lined with baking paper. Leave space between the cookies. Bake for 8-10 minutes. Let the cookies cool.
0 Comments