Pear Yogurt Chocolate Cookies
5 pcs
50 g Fazer pear yogurt chocolate, chopped
25 g butter
1 small egg
0.5 dl light brown sugar
1/4 tsp pure vanilla extract
0.5 dl plain flour
1/4 dl cocoa powder
1/4 tsp baking powder
one pinch of salt
Heat the oven to 175 C degrees. Line a baking sheet with parchment paper. Melt the chocolate and butter. Let cool. Stir together the egg and sugar. Add the vanilla and the chocolate-butter mixture. Then add the dry ingredients, mixing just until the dry ingredients disappear into the batter. Gently stir in the chocolate chips. With a cookie scoop make four or five cookies and put them on the baking sheet. Bake the cookies for about 12 minutes. Top with additional chopped pear chocolate. Let cool to room temperature.
Päron Yoghurt Choklad Cookies
5 st
50 g Fazer päron yoghurt choklad, hackad
25 g smör
1 litet ägg
0,5 dl ljust farinsocker
1/4 tsk vaniljextrakt
0,5 dl vetemjöl
1/4 dl kakaopulver
1/4 tsk bakpulver
en nypa salt
Värm ugnen till 175 C grader. Klä en plåt med bakplåtspapper. Smält chokladen och smöret. Låt svalna. Rör ihop ägg och socker. Tillsätt vaniljen och choklad-smörblandningen. Tillsätt sedan de torra ingredienserna, blanda bara tills de torra ingredienserna försvinner in i smeten. Gör fem cookies med en glasskopa och lägg dem på plåten. Grädda kakorna i ca 12 minuter. Toppa med ytterligare hackad päronchoklad. Låt svalna till rumstemperatur.
0 Comments