Saftiga glutenfria muffins som är bakade med kokosmjöl. Jag har även bakat dessa med mandelmjöl, vilket också ger ett gott resultat eller så kan man använda både kokosmjöl och mandelmjöl. Ha en fin dag!

Moist gluten-free muffins baked with coconut flour. I have also baked these with almond flour, which also gives a good result. If you want you can also use both coconut flour and almond flour in the batter. Have a nice day!


Gluten-Free Chocolate Peanut Butter Muffins

4 pcs


2 tbsp smooth peanut butter

1 tbsp coconut oil, melted

0.5 dl sukrin gold

1 egg

1 tbsp water

2 tbsp coconut flour 

1.5 tbsp unsweetened cocoa powder 

3/4 tsp baking powder


In a bowl stir together peanut butter and coconut oil. Add the sugar and egg and stir. Then add the remaining ingredients and stir until smooth. Spoon the batter into 4 muffin cups and bake at 175 C degrees for about 12 minutes. 



Glutenfria Choklad Jordnötssmörmuffins

4 st


2 msk jordnötssmör, smooth

1 msk kokosolja, smält

0,5 dl sukrin gold

1 ägg

1 msk vatten

2 msk kokosmjöl

1,5 msk osötat kakaopulver

3/4 tsk bakpulver


I en skål rör ihop jordnötssmör och kokosolja. Tillsätt socker och ägg och rör om. Tillsätt sedan övriga ingredienser och rör om tills slät. Fördela smeten i 4 muffinsformar och grädda i 175 C grader i ca 12 minuter.