Gluten-Free Chocolate Peanut Butter Muffins
4 pcs
2 tbsp smooth peanut butter
1 tbsp coconut oil, melted
0.5 dl sukrin gold
1 egg
1 tbsp water
2 tbsp coconut flour
1.5 tbsp unsweetened cocoa powder
3/4 tsp baking powder
In a bowl stir together peanut butter and coconut oil. Add the sugar and egg and stir. Then add the remaining ingredients and stir until smooth. Spoon the batter into 4 muffin cups and bake at 175 C degrees for about 12 minutes.
Glutenfria Choklad Jordnötssmörmuffins
4 st
2 msk jordnötssmör, smooth
1 msk kokosolja, smält
0,5 dl sukrin gold
1 ägg
1 msk vatten
2 msk kokosmjöl
1,5 msk osötat kakaopulver
3/4 tsk bakpulver
I en skål rör ihop jordnötssmör och kokosolja. Tillsätt socker och ägg och rör om. Tillsätt sedan övriga ingredienser och rör om tills slät. Fördela smeten i 4 muffinsformar och grädda i 175 C grader i ca 12 minuter.
2 Comments
Så gott med jordnötssmör i!
ReplyDeleteJa, mycket gott :) Tack!
Delete