Glassen jag gjorde på grynost och jordgubbar blev så god att nu har jag gjort en till :) Denna gång med smak av blåbär och citron. Glassen blir så krämig. Ett tips är att inte frysa den utan äta den kylskåpskall. Så god så också. Ju längre den är i frysen desto hårdare blir den, så ta ut den i god tid innan du skall äta den.
The ice cream I made with cottage cheese and strawberries was so good that now I have made another one :) This time with blueberry and lemon flavor. The ice cream is so creamy. A tip is not to freeze it, but eat it cold from the fridge. So good, too. The longer it's in the freezer, the harder it becomes, so take it out in good time before you are going to eat it.
Blåbär & Citronglass
300 g grynost
3 msk sötning
2 dl blåbär, färska
citronskal, efter smak
Mixa alla ingredienser i en matberedare slätt. Häll blandningen i en form och ställ i frysen i 4-6 timmar. Rör runt några gånger under frystiden.
Blueberry & Lemon Ice Cream
300 g cottage cheese
3 tbsp of sweetener
2 dl blueberries, fresh
lemon zest, to taste
Blend all ingredients in a food processor until smooth. Pour the mixture into a mold and place in the freezer for 4-6 hours. Stir a few times during the freezing time.
0 Comments