Vegan Chocolate Chip Cookies
200 g vegan butter
2 dl light brown sugar
1 dl caster sugar
1 dl (date) syrup
4 dl wheat flour
2 tbsp corn starch
1.5 tsp baking powder
200 g dairy-free chocolate chips (or chopped chocolate)
Set the oven to 175 ° C. Beat butter, caster sugar, light brown sugar and syrup creamy with an electric whisk. Mix in the remaining ingredients. Roll small balls and place them on baking sheet lined with parchment paper. Leave space between them, they flow out pretty much. Bake the cookies for about 12 minutes. Let cool.
Vegan Sega Choklad Cookies
200 g smör, mjölkfritt
2 dl ljust farinsocker
1 dl strösocker
1 dl dadelsirap
4 dl vetemjöl
2 msk majsstärkelse
1,5 tsk bakpulver
200 g mjölkfri vit och mörk choklad, hackad
Värm ugnen till 175°C. Vispa smör, strösocker, ljust farinsocker och sirap krämigt med en elvisp. Blanda i resterande ingredienser. Rulla små bollar och lägg dem på bakplåtspappersklädda plåtar. Lämna mellanrum mellan dem, de flyter ut ganska mycket. Grädda kexen i ca 12 minuter. Ta ut och låt svalna.
2 Comments
De ser supergoda ut!
ReplyDeleteTack snälla du!
Delete