Det här är ett snacks jag nästan alltid har i kylen. Jag varierar smaksättning efter sug och säsong. I dessa har jag kanel och kardemumma och de smakerna är passande nu till hösten. Så goda till en kopp kaffe. 

This is a snack I almost always have in the fridge. I vary the seasoning according to taste and season. In these I have cinnamon and cardamom and those flavors are suitable now for autumn. So good with a cup of coffee.


Prune Cardamom Bites

14 pcs


130 g soft pitted prunes

70 g oats

70 g peanut butter, natural and smooth

1 tsp cinnamon

0.5 tsp cardamom

one pinch of (flaky) salt


Put all ingredients to a food processor and process until it forms a dough. If the dough is dry add some water. Shape into balls. Store them in the fridge. 



Plommon-Kardemummabollar

14 st


130 g mjuka urkärnade torkade plommon

70 g havregryn

70 g jordnötssmör, naturell och slät

1 tsk kanel

0.5 tsk kardemumma

en nypa (fling)salt


Lägg alla ingredienser i en matberedare och mixa tills det bildar en deg. Om degen är torr tillsätt lite vatten. Forma till bollar. Förvara dem i kylen.