Muffins med Körsbärsyoghurt
8 st
35 g smör, smält
0,5 dl socker
1 ägg
1 1/4 dl körsbärsyoghurt
0,5 tsk mandelextrakt
2 dl vetemjöl
0,5 tsk bakpulver
1/4 tsk bikarbonat
Blanda smält smör tillsammans med socker, ägg, yoghurt och mandelextrakt. Blanda sedan i mjöl, bakpulver och bikarbonat till en slät smet. Fyll muffinsformar med smeten och grädda i 175 C i ca 15 minuter. Dekorera med körsbärsyoghurt.
Muffins with Cherry Yogurt
8 pcs
35 g butter, melted
0.5 dl sugar
1 egg
1 1/4 dl cherry yogurt
0.5 tsp almond extract
2 dl wheat flour
0.5 tsp baking powder
1/4 tsp baking soda
Mix melted butter together with sugar, egg, yogurt and almond extract. Then mix in flour, baking powder and baking soda to a smooth batter. Fill muffin cups with the batter and bake at 175 C for about 15 minutes. Decorate with cherry yogurt.
0 Comments