Chickpea Cauliflower Patties
3 dl chickpeas
150 g cauliflower
1 red onion
1 small egg
1/4 tsp garlic powder
salt
black pepper
oat flour or psyllium husk, if the batter is loose
Mix all the ingredients in a food processor. Add psyllium if the batter is loose. Shape into patties and dip in Finn crisp crumbs or breadcrumbs. Heat a skillet with oil and fry the patties on both sides until golden brown.
Kikärts-Blomkålsbiffar
3 dl kikärter
150 g blomkål
1 rödlök
1 litet ägg
1/4 tsk vitlökspulver
salt
svartpeppar
havremjöl eller psylliumskal, om smeten är lös
Blanda alla ingredienser i en matberedare. Tillsätt psyllium om smeten är lös. Forma till biffar och doppa i Finnscrispsmulor eller ströbröd. Hetta upp en stekpanna med olja och stek biffarna på båda sidor tills de är gyllenbruna.
0 Comments