Espresso Brownies
70 g butter, room temperature
1.5 dl sugar
1 large egg
1 dl wheat flour
1 dl cocoa powder
1/4 tsp baking powder
1 tsp espresso powder
2 tsp coffee extract
one pinch of salt
Preheat the oven to 175°C. Stir together the butter and sugar. Then add the egg and stir well. Add flour, cocoa, baking powder, espresso powder, coffee extract and salt until smooth. Spoon the batter into a baking pan lined with parchment paper. Bake for 25-30 minutes, until the edges feel set, and the center look quite moist. Let cool before cutting into pieces.
Espresso Brownies
70 g smör, rumstemperatur
1,5 dl socker
1 stort ägg
1 dl vetemjöl
1 dl kakaopulver
1/4 tsk bakpulver
1 tsk espressopulver
2 tsk kaffe-extrakt
en nypa salt
Värm ugnen till 175 ° C. Rör ihop smör och socker. Tillsätt sedan ägget och rör om väl. Tillsätt mjöl, kakao, bakpulver, espressopulver, kaffe-extrakt och salt tills det är jämnt. Skeda smeten i en bakform klädd med bakplåtspapper. Grädda i 25-30 minuter tills kanterna känns fasta och mitten ska se fortfarande lite fuktig ut. Låt svalna innan du skär i bitar.
0 Comments