Chocolate Chip Cookies
7 pcs
1 3/4 dl all-purpose flour
1 tsp cornstarch
¼ tsp baking soda
¼ tsp baking powder
one pinch of salt
50 g butter, soft
3/4 dl light brown sugar
1 egg yolk
1 tsp vanilla extract
1 dl mini chocolate chips
Preheat the oven to 175°C. Line a baking sheet with parchment paper. Stir the butter and brown sugar together until fluffy. Add the egg yolk and vanilla extract, stir well. Add the flour, cornstarch, baking powder, baking soda and salt. Add the chocolate and stir just until combined. Roll the dough into seven balls. Place the cookie balls on the baking sheet and flatten them slightly. Leave room between the cookies. Bake the cookies for 10-12 minutes, or until the outside is golden brown and the insides still look a little gooey.
Chocolate Chip Cookies
7 st
50 g smör, mjukt
3/4 dl ljust farinsocker
1 äggula
1 tsk vaniljextrakt
1 3/4 dl vetemjöl
1 tsk majsstärkelse
¼ tsk bakpulver
¼ tsk bikarbonat
en nypa salt
1 dl mini chokladchips
Värm ugnen till 175 ° C. Klä en plåt med bakplåtspapper. Rör ihop smör och socker tills det är luftigt. Tillsätt äggulan och vaniljextraktet och rör om ordentligt. Tillsätt mjöl, majsstärkelse, bakpulver, bikarbonat och salt. Tillsätt chokladen och rör om. Rulla degen till sju bollar. Lägg kakbollarna på bakplåten och platta dem en aning. Lämna utrymme mellan kakorna. Grädda dem i 10-12 minuter, eller tills utsidan är gyllenbrun och insidan fortfarande ser lite kladdig ut.
0 Comments