En snabbvariant av glass är denna kvargglass med smak av blåbär och citron. Yoghurtglass blir inte lika krämig som gräddglass, men är väldigt fräsch i smaken. Använda gärna en kvarg med hög fetthalt, då blir glassen inte lika isig.
A quick variant of ice cream is this quark ice cream with a taste of blueberries and lemon. Yogurt ice cream does not become as creamy as regular ice cream, but is very fresh in taste. Feel free to use a quark with a high fat content, then the ice cream will not be as icy.
Blåbär Lemon Curd Kvarg Glass
vaniljkvarg
blåbär
lemoncurd
Mixa vaniljkvarg och blåbär med en stavmixer. Häll i en bunke och klicka i lemoncurd. Frys i 4 h. Rör runt i den ett par gånger med en gaffel under tiden så att den blir luftig. Ta fram ur frysen ca 15 minuter innan servering.
Blueberry Lemoncurd Quark Ice Cream
vanilla quark
blueberries
lemonc urd
Mix vanilla quark and blueberries with a hand held mixer. Pour into a bowl and add dollops of lemon curd. Freeze for 2-3 hours. Stir it a couple of times with a fork in the meantime so that it becomes airy. Remove from the freezer 15 minutes before serving.
2 Comments
Åh så gott! Jag älskar frozen yoghurt, så det här gillar jag.
ReplyDeleteTack vännen!
Delete