Chocolate & Rum Cookies
6 pcs
50 g butter, softened
0.5 dl granulated sugar
1 egg yolk
rum essence
1.5 dl all-purpose flour
1/4 tsp baking soda
1/8 tsp salt
2 tbsp chocolate, chopped
Preheat oven to 175°C. Line a baking sheet with parchment paper. Stir the butter and sugar until light and fluffy. Add the egg yolk together with the flour, rum essence, baking soda, salt and white chocolate. Shape into balls and put them on the baking sheet. Bake for about 10-12 minutes.
Choklad & Rom Cookies
6 st
50 g smör, mjukt
0,5 dl strösocker
1 äggula
romessens
1,5 dl mjöl
1/4 tsk bikarbonat
1/8 tsk salt
2 msk choklad, hackad
Värm ugnen till 175 ° C. Klä en bakplåt med bakplåtspapper. Blanda smöret och sockret tills det är lätt och fluffigt. Tillsätt äggulan med mjöl, romessens, bakpulver, salt och vit choklad. Forma till bollar och lägg dem på bakplåten. Grädda i cirka 10-12 minuter.
1 Comments
Ja, dessa gillar jag absolut!
ReplyDelete