Har du torrt bröd eller bullor som inte äts mera gör då en pudding på dem. Så otroligt gott och pudding gjort kardemummabullar blir så gott och att äta den varm med glass till är så gott. Testa gärna!

If you have dry bread or buns that will not be eaten anymore, make a pudding on them. So incredibly delicious and the pudding made from cardamom buns becomes so delicious and eating it warm with ice cream is so good. Feel free to try!


Pudding på Kardemummabullor


ca 3 st torra kardemummabullor

1 ägg

1 dl mjölk

2 msk socker

hallonsylt 

färska hallon

valbart kanel


Bryt bullorna i mindre bitar och lägg dem i en ugnsform. Blanda ägg, mjölk och socker och häll över bullorna. Toppa med sylt och färska bär. Grädda i 175 C i ca 20 minuter. God att äta varm med vaniljglass. 



Cardamom Bun Pudding


about 3 dry cardamom buns

1 egg

1 dl  milk

2 tbsp sugar

raspberry jam

fresh raspberries

optional cinnamon

Break the buns into smaller pieces and place them in an ovenproof dish. Mix egg, milk and sugar and pour over the buns. Top with jam and fresh berries. Bake at 175 C for about 20 minutes. Good to eat warm with vanilla ice cream.