Vad gör du med bananer som blivit så bruna att man inte vill äta dem? Den här gången bakade jag en kaka, men annars brukar jag frysa i skivad banan för att senare använda i smoothies. Ha en bra dag!
What do you do with bananas that have become so brown that you do not want to eat them? This time I baked a cake, but otherwise I usually freeze in sliced banana to use later in smoothies. Have a nice day!
Banoffeekaka
50 g smör, mjukt
0,5 dl kokossocker
1 ägg
1 banan, mosad
2 msk banoffee-pasta (Lidl)
1 dl vetemjöl
3/4 tsk bakpulver
Blanda ihop smör och socker. Tillsätt ägget och blanda väl. Blanda sedan i mosad banan och banoffee-pasta. Tillsätt resterande ingredienser och blanda till en slät smet. Häll smeten i en liten smord och mjölad bakform och grädda i 175 C i ca 20 minuter.
Banoffee Cake
50 g butter, soft
0.5 dl coconut sugar
1 egg
1 banana, mashed
2 tbsp banoffee spread (Lidl)
1 dl flour
3/4 tsp baking powder
Mix butter and sugar. Add the egg and mix well. Then mix in mashed banana and banoffee spread. Add the remaining ingredients and mix to a smooth batter. Pour the batter into a small greased and floured baking tin and bake at 175 C for about 20 minutes.
0 Comments