Har du matrester över kan du använda dem att fylla grönsaker. Enkelt, gott och inget matsvinn. 

If you have leftover food, you can use them to fill vegetables. Simple, tasty and no food waste.



Färskostfyllda Paprikor


paprikor, delade på längden


fyllning:

sojafärs

lök, hackad

färskost

provencalekrydda 

salt

svartpeppar

tomatsås

riven ost


Stek sojafärs och lök i en stekpanna. Blanda i färskost tills du har en kladdig blandning. Krydda efter smak. Fyll paprikorna med fyllningen och toppa med tomatsås och riven ost. Lägg paprikorna i en ugnsform med vatten i botten. Grädda i 175 C i ca 30 minuter eller tills paprikan är mjuk. 



Cream Cheese Filled Bell Peppers


bell peppers, divided by length


filling:

soy mince meat

onion, chopped

cream cheese

provencale spice

salt

black pepper


tomato sauce

grated cheese


Fry the mince meat and onion in a frying pan. Ad cream cheese until you have a sticky mixture. Season to taste. Fill the peppers with the filling and top with tomato sauce and grated cheese. Place the bell peppers in an ovenproof dish with water in the bottom. Bake at 175 C for about 30 minutes or until the bell peppers are soft.