Jag hittade ett nytt för mig jordnötssmör på Lidl, som är av märket HealthyCo. Jag köpte både en slät och en crunchy och båda är jättelösa, vilket jag gillar. De har en krämig smak och smakar mycket salt. Den saltigaste jag någonsin smakat :) men jag gillar det. Om du är inte van att äta jordnötssmör med salt, kan jag tänka mig att du kommer tycka att denna är för saltig. Jag använde crunchy i dessa grottor. 

I found a new peanut butter for me at Lidl, which is from the HealthyCo brand. I bought both a smooth and a crunchy and both are very loose, which I like. They have a creamy taste and taste very salty. The saltiest I have ever tasted :) but I like it. If you are not used to eating peanut butter with salt, I can imagine that you will find this too salty. I used crunchy in these mini cookie cakes.


Jordnötssmör-Grottor

10 st


50 g mjukt smör

0,5 dl kokossocker

1 dl vetemjöl

1,5 msk potatismjöl

0,5 tsk bakpulver

en nypa salt


fyllning: jordnötssmör 


Rör ihop smör och socker fluffigt och blanda sedan i resten av ingredienserna. Forma små bollar och lägg i formar. Grädda i 175 C grader i ca 12 minuter. Gör en fördjupning och lägg i en klick

jordnötssmör.



Peanut Butter Mini Cookie Cakes

10 pcs


50 g soft butter

0.5 dl coconut sugar

1 dl wheat flour

1.5 tbsp potato flour

0.5 tsp baking powder

one pinch of salt


filling: peanut butter


Stir together butter and sugar and mix in the rest of the ingredients. Shape small balls and put in muffin cups. Bake at 175 ° C for about 12 minutes. Make a cavity in them and fill them with peanut butter.