Pumpakaka med Frosting
0,5 dl olja
3/4 dl strösocker
0,5 dl farinsocker
0,5 tsp vanilj
1 stort ägg
1 dl pumpapuré
1,5 dl vetemjöl
1,5 tsk pepparkakskrydda
0,5 tsp bakpulver
salt
Färskostglasyr:
30 g färskost, mjukt
1 tsk smör, mjukt
3/4 dl florsocker
Värm ugnen till 175 C grader. Blanda olja, socker, vanilj, ägg och pumpapuré i en skål. Tillsätt sedan resterande ingredienser och blanda till en slät smet. Häll smeten i en bakform. Grädda i ca 25-30 minuter. Låt svalna. Blanda färskost, smör och florsocker till en slät smet. Bred på den svalna kakan.
Pumpkin Cake with Frosting
0.5 dl oil
3/4 dl caster sugar
0.5 dl brown sugar
0.5 tsp vanilla
1 large egg
1 dl pumpkin puree
1.5 dl wheat flour
1.5 tsp gingerbread spice
0.5 tsp baking powder
salt
Frosting:
30 g cream cheese, soft
1 tsp butter, soft
3/4 dl icing sugar
Preheat the oven to 175 C degrees. Mix oil, sugar, vanilla, egg and pumpkin puree in a bowl. Then add the remaining ingredients and mix to a smooth batter. Pour the batter into a small baking tin. Bake for about 25-30 minutes. Let cool. Mix cream cheese, butter and icing sugar to a smooth mixture. Spread on the cooled cake.





0 Comments