Paj hör till sommaren, håller du med? Jag gör faktiskt paj ganska sällan, men tycker ändå väldigt mycket om det. Borde bara laga det oftare :) Paj är perfekt för buffé och som picknickmat. En sallad vid sidan om du har en god måltid. 

Pie belongs to summer, do you agree? I actually make pies quite rarely, but still enjoy them very much. I should make them more often :) Pie is perfect for buffet and as a picnic food. A salad aside and you have a good meal.


Paj med Paprika & Soltorkade Tomater

pajbotten:
2 dl rågmjöl
1 dl havremjölblandning
1 dl kvarg
2 msk olja
2 msk mjölk
1/4 tsk salt

fyllning:
soltorkade tomater
paprika, tärnad
2 ägg
1 dl grädde
1 dl mjölk
1 dl riven ost
1/4 tsk vitlökspulver
1/4 tsk salt

Blanda alla ingredienser till pajbotten till en deg. Tryck degen i en form, 20 cm. Förgrädda pajskalet i 175 C i 10 minuter. Blanda ingredienserna till fyllningen och häll på pajbotten. Grädda pajen i 175 C i ca 25 minuter. 



Pie with Bell Pepper & Sun-dried Tomatoes

pie crust:
2 dl rye flour
1 dl oat flour blend
1 dl quark
2 tbsp oil
2 tbsp milk
1/4 tsp salt

filling:
sun-dried tomatoes, chopped
bell pepper, diced
2 eggs
1 dl cream
1 dl milk
1 dl grated cheese
1/4 tsp garlic powder
1/4 tsp salt

Mix all the ingredients for the pie crust to a dough. Press the dough into a springform, 20 cm. Bake the crust at 175 ° C for 10 minutes.  Mix the ingredients for the filling and pour on the pie crust. Bake the pie at 175 ° C for about 25 minutes.