Jag gillar bröd i olika former. Nybakat är bäst och de senaste veckorna har jag bakat en held del bröd. Som dessa t.ex, protein scones med smak av vanilj. Jag åt mina med jordnötssmör och sylt, mums!

I like bread in different forms. Freshly baked is the best and in recent weeks I have baked a lot of bread. Like these, for example, protein scones with the taste of vanilla. I ate mine with peanut butter and jam, yum!



Vanilla Protein Scones

1¼ dl self-rising flour
0.5 dl vanilla whey protein
2 tbsp almond flour
1 tbsp sugar substitute
one pinch of salt
75 g Alpro yogurt

Add the flour, protein powder, almond flour, sugar and one pinch of salt in a bowl and mix. Then add the yogurt. Make 5 small scones and put them on a baking sheet lined with parchment paper. Bake at 200 C degrees for about 10 minutes. 



Vanilj Protein Scones

1¼ dl självjäsande vetemjöl (bakpulver i mjölet)
0,5 dl vanilj vassleprotein
2 msk mandelmjöl
1 msk sockerersättare
en nypa salt
75 g Alpro-yoghurt

Lägg mjöl, proteinpulver, mandelmjöl, socker  och salt i en skål och blanda. Tillsätt sedan yoghurten. Gör 5 små scones och lägg dem på en bakplåt klädd med bakplåtspapper. Grädda i 200 C i cirka 10 minuter.