Cookies are good! And they should be chewy and a little crunchy at the same time. Cookies last a long time, so you can bake a bunch when you're at it :)
Chocolate Chip Cookies
10 pcs
50 g butter, softened
1 dl sugar
0.5 tsp pure vanilla extract
one pinch of salt
1 egg yolk
1 tsp water
1.5 dl all-purpose flour
1/4 tsp baking soda
1 dl chocolate chips
Preheat the oven to 175 ° C. Line a baking sheet with parchment paper. Stir together butter, sugar, vanilla and salt in a bowl until smooth. Mix in the egg yolk and water. Add flour and baking soda ad stir until combined. Fold in chocolate. Roll tablespoons of dough into balls and place onto the prepared baking sheet spacing them 5 cm apart. Flatten slightly. Bake for 10 minutes until golden brown and puffed. Let cool.
Choklad Cookies
10 st
50 g smör, mjukt
1 dl socker
0,5 tsk rent vaniljextrakt
en nypa salt
1 äggula
1 tsk vatten
1,5 dl mjöl
1/4 tsk bikarbonat
1 dl chokladchips / knappar
Värm ugnen till 175 ° C. Klä en bakplåt med bakplåtspapper. Rör ihop smör, socker, vanilj och salt i en skål tills det är jämnt. Blanda i äggula och vatten. Tillsätt mjöl och bikarbonat och blanda. Blanda sedan i choklad. Forma degen till bollar och lägg på bakplåten med 5 cm mellanrum. Platta till dem något. Grädda i 10 minuter tills de är gyllenbruna och puffade. Låt svalna.

Värm ugnen till 175 ° C. Klä en bakplåt med bakplåtspapper. Rör ihop smör, socker, vanilj och salt i en skål tills det är jämnt. Blanda i äggula och vatten. Tillsätt mjöl och bikarbonat och blanda. Blanda sedan i choklad. Forma degen till bollar och lägg på bakplåten med 5 cm mellanrum. Platta till dem något. Grädda i 10 minuter tills de är gyllenbruna och puffade. Låt svalna.

0 Comments