Fyllda grönsaker är gott och jag gillar nog paprika bäst, men även tomater och zucchini är goda att fylla. I dessa hade jag en röra på bl.a. ricotta och tomatsås. Så enkelt och så otroligt gott. 

Stuffed vegetables are good and I probably like bell peppers the best, but tomatoes and zucchini are also good to fill. In these I had a mixture on eg. ricotta and tomato sauce. So simple and so incredibly good.


Ugnsbakad fylld Paprika

3-4 paprikor, delade på längden
200 g ricotta
1,5 dl tomatsås
1,5 dl riven ost
en skvätt mjölk
salt
svartpeppar
vitlökspulver

Blanda ingredienserna till fyllningen och smaka av. Fyll paprikorna med fyllningen och toppa med riven ost. Grädda i 175 C i ca 30 minuter eller till paprikan är mjuk.



Baked Stuffed Bell Peppers

3-4 bell peppers, split in length
200 g ricotta
1.5 dl tomato sauce
1.5 dl grated cheese
a splash of milk
salt
black pepper
garlic powder

Mix the ingredients for the filling and season to taste. Fill the bell peppers with the filling and top with grated cheese. Bake at 175C for about 30 minutes or until the bell peppers are soft.