Söta små kexmuffins med en fyllning av kolapasta och godis. Vem blir inte glad av det? Man kan även fylla dessa med t.ex. smält choklad eller nutella eller nötsmör... Goda oavsett. Ha en fin dag!

Sweet little cookie cups with a filling of caramel paste and sweets. Who doesn't love it? You can also fill these with e.g. melted chocolate or nutella or nut butter... They will be yummy whatever you use :). Have a nice day!



Marshmallow Cookie Cups
10 pcs

50 g butter, room temperature
0.5 dl caster sugar
0.5 dl brown sugar
0.5  egg, room temperature
0.5 tsp vanilla extract
1.5 dl wheat flour
0.5 tsp baking powder
pinch of salt
20 g cornflakes, crushed
1 dl mini marshmallows

filling: Caramel sea salt paste & marshmallows

Preheat the oven to 175 C. In a bowl, add butter and sugars and beat until creamy. Add egg and vanilla extract and mix until combined. Then add flour, baking powder and salt. Crush the cornflakes using your hands until they are broken into smaller pieces. Add them and the marshmallows to the mixture and mix until combined. Roll the dough into balls and put them in small muffin cups.  Bake the cookie cups for approximately 10-12 minutes or until golden brown on the edges. Remove from the oven and make a dwell in the middle. Let cool and add the filling.


Marshmallow Kexmuffins
10 st

50 g smör, rumstemperatur
0,5 dl strösocker
0,5 dl farinsocker
0,5 ägg, rumstemperatur
0,5 tsk vaniljextrakt
1 1/4 dl vetemjöl
0,5 tsk bakpulver
en nypa salt
20 g cornflakes, krossade
1 dl mini marshmallows

fyllning: Saltkolapasta & marshmallows

Värm ugnen till 175 C. I en skål, blanda smör och socker och tills krämigt. Tillsätt ägg och vaniljextrakt och blanda. Tillsätt sedan mjöl, bakpulver och salt. Krossa cornflakes med dina händer tills de är brutna i mindre bitar. Lägg sedan till dem och marshmallows i blandningen och rör ihop. Forma degen till bollar och lägg dem i små muffinsformar. Baka i ca 10-12 minuter. Gör en grop i kexen när du tar dem ur ugnen. Låt svalna och fyll med fyllningen.