Sweet little cookie cups with a filling of caramel paste and sweets. Who doesn't love it? You can also fill these with e.g. melted chocolate or nutella or nut butter... They will be yummy whatever you use :). Have a nice day!
Marshmallow Cookie Cups
10 pcs
50 g butter, room temperature
0.5 dl caster sugar
0.5 dl brown sugar
0.5 egg, room temperature
0.5 tsp vanilla extract
1.5 dl wheat flour
0.5 tsp baking powder
pinch of salt
20 g cornflakes, crushed
1 dl mini marshmallows
filling: Caramel sea salt paste & marshmallows
Preheat the oven to 175 C. In a bowl, add butter and sugars and beat until creamy. Add egg and vanilla extract and mix until combined. Then add flour, baking powder and salt. Crush the cornflakes using your hands until they are broken into smaller pieces. Add them and the marshmallows to the mixture and mix until combined. Roll the dough into balls and put them in small muffin cups. Bake the cookie cups for approximately 10-12 minutes or until golden brown on the edges. Remove from the oven and make a dwell in the middle. Let cool and add the filling.
Marshmallow Kexmuffins
10 st
50 g smör, rumstemperatur
0,5 dl strösocker
0,5 dl farinsocker
0,5 ägg, rumstemperatur
0,5 tsk vaniljextrakt
1 1/4 dl vetemjöl
0,5 tsk bakpulver
en nypa salt
20 g cornflakes, krossade
1 dl mini marshmallows
fyllning: Saltkolapasta & marshmallows
Värm ugnen till 175 C. I en skål, blanda smör och socker och tills krämigt. Tillsätt ägg och vaniljextrakt och blanda. Tillsätt sedan mjöl, bakpulver och salt. Krossa cornflakes med dina händer tills de är brutna i mindre bitar. Lägg sedan till dem och marshmallows i blandningen och rör ihop. Forma degen till bollar och lägg dem i små muffinsformar. Baka i ca 10-12 minuter. Gör en grop i kexen när du tar dem ur ugnen. Låt svalna och fyll med fyllningen.
2 Comments
Så fina de ser ut, och säkert goda:)
ReplyDeleteTack snälla du!
Delete