Det här är ett väldigt enkelt recept med endast ett få ingredienser. Så goda och saftiga och nybakade till frukost med smör, ost, sylt... är så gott. Hoppas du vill testa dem.

This is a very simple recipe with a few ingredients. So tasty and moist and freshly baked for breakfast with butter, cheese, jam... they are so good. Hope you want to try them.


Havre Tunnbröd

2,5 dl kvarg / växtbaserad yoghurt
2,5 dl havremjöl
1,5 tsk bakpulver
0,5 tsk salt

topping:
havregryn

Blanda kvarg, mjöl, bakpulver och salt till en deg. Dela degen i fyra bitar och rulla dem till bollar. Platta till dem en aning och toppa med havregryn. Grädda i 200 C i ca 20 minuter. 



Oat Flatbread

2.5 dl quark / plant based yogurt
2.5 dl oat flour
1.5 tsp baking powder
0.5 tsp salt

topping:
oats

Mix the quark, flour, baking powder and salt into a dough. Divide the dough into four pieces and roll them into balls. Flatten them a little and top them with oats. Bake at 200 C for about 20 minutes.