I'm in a dill phase right now. I want to spice it all up with dill, hihi. This is a good salad that I chose to name egg salad, even though it is made of chickpeas. So incredibly good to have on bread.
Vegan "Ägg" Sallad
3 dl kikärtor, sköljda
2 msk vegan mayo
färsk dill efter smak
currypulver efter smak
salt efter smak
en nypa svartpeppar
Lägg alla ingredienser i en skål och blanda med en stavmixer eller med en gaffel tills slät. Krydda efter smak.
Vegan "Egg" Salad
3 dl chickpeas, rinsed
2 tbsp vegan mayo
fresh dill to taste
curry powder to taste
salt to taste
a pinch of black pepper
Put all ingredients in a bowl and mix with a hand blender or with a fork until smooth. Season to taste.
6 Comments
Ser mycket gott:) Har också , för länge sedan, postat om vegan ägg sallad, men en helt annorlunda, och med svart salt, som ger "ägg smak".
ReplyDeleteJa, svart salt har jag läst om, skall försöka hitta det här.
DeleteSer väldigt gott ut. Jag är också en sån som hamnar i faser på vad jag gillar att äta...
ReplyDeleteTack Erika!
DeleteLooks fantastic and I bet it tastes great as well. Love the idea of chickepeas with dill!
ReplyDeleteThank you Rowena. Yes, dill is so good in the salad.
Delete