Har du bruna bananer hemma? Baka då dessa saftiga, glutenfria banan-nutella muffins. Så goda och banan och nutella funkar gott ihop. 

Do you have brown bananas at home? Then bake these moist, gluten-free banana-nutella muffins. So good and banana and nutella goes well together.


Banana Oat Nutella Muffins

50 g butter, melted
1 1/4 dl Sukrin gold sugar
1 egg
0,5 tsp vanilla powder
2 dl oat flour
0.5 tsp baking powder
one pinch of salt
0.5 dl quark
1 ripe banana, mashed
Nutella

In a bowl mix together the butter and sugar. Then add the egg and vanilla powder. Mix in oat flour, baking powder, and salt. Add the quark and banana into the mixture and stir to combine. Divide the batter into silicon muffin molds and put a dollop of nutella in each. Bake at 175 C for about 18-20 minutes.



Banan Havre Nutella Muffins

50 g smör, smält
1 1/4 dl Sukrin gold socker
1 ägg
0,5 tsk vaniljpulver
2 dl havremjöl
0,5 tsk bakpulver
en nypa salt
0,5 dl kvarg
1 mogen banan, mosad
nutella

Blanda ihop smöret och sockret i en skål. Tillsätt sedan ägget och vaniljpulvret. Blanda in havremjöl, bakpulver och salt. Tillsätt kvarg och banan i blandningen och rör om tills slät. Fördela smeten i silikonmuffinsformar och lägg en klick av nutella i var och en. Grädda i 175 ° C i cirka 18-20 minuter.