Att fylla grönsaker och baka dem i ugn är något jag tycker är gott. Den här gången gjorde jag en fyllning på blomkålsris (vanligt ris funkar också), sojafärs, tomatsås och kryddor. Toppa med mycket ost, ost kan man inte ha för mycket av. Enkelt, men gott!

Filling vegetables and baking them in the oven is something I think is really good. This time I made a filling of cauliflower rice (regular rice also works), soy mince meat, tomato sauce and spices. Top with a lot of cheese, you can't have too much of cheese. Simple, but good!


Fylld Paprika

paprika, delade på längden

fyllning:
lök, hackad
vitlök, pressad
zucchini, tärnad
blomkålsris
sojafärs
tomatsås
paprikakrydda
salt
svartpeppar

Stek alla ingredienser till fyllningen i en stekpanna. Krydda efter smak.  Fyll paprikorna med fyllningen och toppa med en smakrik riven ost. Lägg paprikorna i en ugnsform med vatten i botten. Baka i 175 C i ca 25 minuter eller tills paprikan är mjuk. 


Stuffed Bell Peppers

paprika, divided by length

filling:
onion, chopped
garlic, minced
zucchini, diced
cauliflower rice
soy mince meat
tomato sauce
pepper spice
salt
black pepper


Fry all the ingredients to the filling in a frying pan. Season to taste. Fill the peppers with the filling and top with a tasty grated cheese. Place the peppers in an ovenproof dish with water in the bottom. Bake at 175 C for about 25 minutes or until the paprika is soft.