Very good cookies with pieces of M&Ms chocolate. Children like these, but also adults, hihi. These cookies are soft and slightly crunchy on the edge. Good with a cup of tea / coffee or milk.
M&Ms Chocolate Oatmeal Cookies
14 pcs
50 g butter, room temperature
1 dl brown sugar
1 small egg
1 1/4 dl all-purpose flour
1 1/4 dl rolled oats
0.5 tsp baking powder
3/4 tsp vanilla
one pinch of salt
1 dl M&Ms
Stir together butter, brown sugar and vanilla. Add the egg, and mix until combined. Add the dry ingredients, and stir. Fold in the M&Ms. Allow the dough to chill in the refrigerator for 1 hour before baking.
Shape balls of the chilled dough and put them onto a baking sheet lined with parchment paper. Gently pat down each ball. Place in oven and bake for 10-12 minutes at 175 C degrees, or until the edges of the cookies begin to turn golden brown in color.
M&Ms Choklad Havre Cookies
14 st
50 g smör, rumstemperatur
1 dl farinsocker
1 litet ägg
1 1/4 dl mjöl
1 1/4 dl havregryn
0,5 tsk bakpulver
3/4 tsk vanilj
en nypa salt
1 dl M&Ms
Rör ihop smör, farinsocker och vanilj. Tillsätt ägget och blanda. Tillsätt de torra ingredienserna och rör om. Blanda till sist i M&Ms. Ställ degen i kylen i 1 timme. Forma bollar av den kylda degen och lägg dem på en bakplåt klädd med bakplåtspapper. Platta försiktigt ner varje boll. Ställ in ugnen och grädda i 10-12 minuter i 175 C, eller tills kakorna börjar bli gyllenbruna.
Rör ihop smör, farinsocker och vanilj. Tillsätt ägget och blanda. Tillsätt de torra ingredienserna och rör om. Blanda till sist i M&Ms. Ställ degen i kylen i 1 timme. Forma bollar av den kylda degen och lägg dem på en bakplåt klädd med bakplåtspapper. Platta försiktigt ner varje boll. Ställ in ugnen och grädda i 10-12 minuter i 175 C, eller tills kakorna börjar bli gyllenbruna.
1 Comments
Ja tack!
ReplyDelete