Bären är så goda nu och jag har ätit massor av hallon, blåbär och jordgubbar. Jag köper dem oftast från marknaden men ibland även från affären. Jag äter dem gärna som de är, men de är även goda tillsammans med yoghurt och granola. Och i bakverk förstås :) 

The berries are so good now and I have eaten lots of raspberries, blueberries and strawberries. I usually buy them from the market but sometimes also from the store. I like to eat them as they are, but they are also good with yogurt and granola. And in pastries of course :)


Raspberry & White Chocolate Cookies
12 cookies

75 g butter, soft
1 dl granulated sugar
0.5 egg, room temperature
1 3/4 dl wheat flour
0.5 tsp cornstarch
0.5 tsp baking powder
one pinch of salt
50 g white chocolate chunks
raspberries, chopped

Stir the butter until creamy. Add the sugar and the egg and stir. Then stir in the flour, cornstarch, baking powder, salt, chocolate and raspberries. Put the dough in the fridge for 15-30 minutes. 
Preheat oven to 175 C degrees. Line a baking sheet with parchment paper. Make 12 balls of the dough and put them on the baking sheet. Bake for about 8-10 minutes, the center will still be soft. Let cool. 



Hallon & Vit Choklad Cookies
12 cookies

75 g smör, mjukt
1 dl strösocker
0,5 ägg, rumstemperatur
1 3/4 dl vetemjöl
0,5 tsk majsstärkelse
0,5 tsk bakpulver
en nypa salt
50 g vit chokladbitar
hallon, delade

Blanda smöret tills det är krämigt. Tillsätt socker och ägget och rör om. Blanda sedan i mjöl, majsstärkelse, bakpulver, salt, choklad och hallon. Sätt degen i kylskåpet i 15-30 minuter. Värm ugnen till 175 C grader. Klä ett bakplåt med bakplåtspapper. Gör 12 bollar av degen och lägg dem på bakplåten. Baka i ca 8-10 minuter, mitten är fortfarande mjuk. Låt svalna.