Vanligen bakar jag sega cookies men mjuka chokladcookies är också riktigt goda och smakar så annorlunda. Dessa innehåller mindre socker än sega och knapriga cookies, så vill man inta mindre socker kan man baka dessa. De smakar så gott! Du komma inte bi besviken :)

Usually I bake chewy cookies but soft chocolate cookies are also really good and taste so different. These contain less sugar than chewy and crunchy cookies, so if you want less sugar you can bake these. They taste so good! You won't be disappointed :)


Soft Chocolate Chip Cookies
10 pcs 

45 g butter, room temperature
0.5 dl brown sugar
2 tbsp stevia sugar
1 small egg
1/4 tsp vanilla extract
1.5 dl wheat flour
0.5 tsp baking powder
one pinch of salt
1 dl milk and white chocolate, chopped

Preheat the oven to 175°C. In a bowl, whisk together the butter, and sugars until smooth. Add the egg and vanilla and mix. Then add the flour, baking powder and salt and mix in until just incorporated. Do not overmix. Add chocolate and stir. Form into 10 balls and put them on a baking sheet lined with parchment paper. Bake the cookies for about 10 minutes. 


Mjuka Chokladcookies
10 st

45 g smör, rumstemperatur
0,5 dl farinsocker
2 msk stevia socker
1 litet ägg
1/4 tsk vaniljextrakt
1,5 dl vetemjöl
0,5 tsk bakpulver
en nypa salt
1 dl mjölk och vit choklad, hackad


Värm ugnen till 175 ° C. I en skål, vispa smöret och socker tills det är slät. Tillsätt ägget och vanilj och blanda. Tillsätt därefter mjöl, bakpulver och salt, blanda. Övermixa inte. Tillsätt choklad och rör om. Forma till 10 bollar och lägg dem på ett bakplåt klädd med bakplåtspapper. Baka kexen i ca 10 minuter.