Cookies fyllda med en slät och flytande fyllning får man om man fyller dem med t.ex nutella. När du biter i dessa flyter det ut en härlig krämig fyllning och tillsammans med kexet blir det en perfekt kombo.

Cookies filled with a smooth and floating filling are obtained if you fill them with eg nutella. When you bite into them, out flows a lovely creamy filling and together with the cookie it becomes a perfect combo.


Nutella Chocolate Cookies
9 pcs

60 g butter, room temperature
3/4 dl coconut sugar
0,5 egg, room temperature
1 dl plain flour
2 tbsp cocoa powder
1/4 tsp baking powder
Nutella

Preheat the oven to 175 C. Line a baking tray with baking paper. Make nine blobs of nutella (0.5-1 tsp) on a baking paper and put them in the fridge while you make the batter. In a bowl, stir together butter and sugar until smooth. Add the egg and stir well. Add flour, baking powder and stir again. Shape the dough into 9 balls and put a nutella blob in the middle and seal it into the dough. flatten them slightly, and place them on the baking tray, leaving room for the cookies to flatten out. Bake in the oven for 10 minutes or until golden brown on the edges. Leave to cool. 



Nutella Choklad Cookies
9 st

60 g smör, rumstemperatur
3/4 dl kokossocker
0,5 ägg, rumstemperatur
1 dl vetemjöl
2 msk kakaopulver
1/4 tsk bakpulver
Nutella

Värm ugnen till 175 C. Klä en bakplåt med bakpapper. Gör nio kluttar (0,5-1 tsk) av nutella på ett bakplåtspapper och ställ dem in i frysen medan du gör smeten. I en skål blanda ihop smör och socker. Tillsätt ägget och rör om det. Tillsätt mjöl, bakpulver och rör om igen. Forma degen till 9 bollar och lägg i mitten en nutellaboll och slut den med deg. Platta dem en aning och lägg dem på bakplåten. Baka i ugnen i ca 10 minuter eller tills guldbruna på kanterna. Låt svalna.