OMG, dessa muffins är så otroligt goda. De smälter i munnen. Själva muffinsen har en lite kladdig konsistens och tillsammans med nutella blir det en explosion av perfektion i munnen :) Du måste testa!

OMG, these muffins are so incredibly good. They melt in the mouth. The muffin itself has a slightly sticky texture and together with nutella there is an explosion of perfection in the mouth :) You have to bake them!



Vegan Chocolate Muffins with Nutella Filling
4 muffins

70 g dairy-free margarine / butter
1 1/4 dl coconut sugar
70 g plantbased yoghurt
3/4 dl flour
2 tbsp cocoa powder
3/4 tsp baking powder
1 tbsp corn starch

vegan nutella, (La Vida)

Heat the oven to 175°C. In a bowl stir together the margarine and sugar until fluffy. Add the yoghurt and stir. Add the flour, baking powder and corn starch and gently stir together until the mixture is combined. Divide the batter between 4 muffin cups. Bake in the oven for about 20 minutes. Let the muffins cool. Insert an apple corer into the middle of each muffin and remove. Fill the hole with nutella.



Vegan Chokladmuffins med Nutellafyllning
4 st

70 g mjölkfritt margarin / smör
1 1/4 dl strösocker
70 g växtbaserad yoghurt
3/4 dl mjöl
2 msk kakaopulver
3/4 tsk bakpulver
1 msk maizena

vegan nutella, (La Vida)

Värm ugnen till 175 ° C. I en skål rör ihop margarinet och sockret tills det är fluffigt. Tillsätt yoghurten och blanda. Tillsätt mjöl, bakpulver och maizena och rör samman till en slät blandning. Fördela smeten i 4 muffinsformar och baka i ugnen i ca 20 minuter. Låt muffinsen svalna. Gör ett hål i mitten av varje muffinsen med en urkärnare för äpplen eller med en sked. Fyll hålet med nutella.