Att baka bagels blir inte lättare än de här. Du behöver få ingredienser och degen behöver inte jäsa eller förkokas. Dessa är perfekt till helgfrukosten då de är så snabblagade.

Baking bagels will not be easier than this. You need only a few ingredients and the dough does not need to rise or be pre-boiled. These are perfect for the weekend breakfast as they are so quick to make.


Enkla Bagels

2,5 dl kvarg / växtbaserad yoghurt
2,5 dl fullkornsvetemjöl
1,5 tsk bakpulver
0,5 tsk salt

topping:
sesamfrön
pumpafrön

Blanda kvarg, mjöl, bakpulver och salt till en deg. Dela degen i fyra bitar och rulla dem till bollar. Platta till dem en aning. Gör ett hål i mitten på dem och toppa dem med frön. Grädda i 200 C i ca 20 minuter. 



Simple Bagels

2.5 dl quark / plant based yogurt
2.5 dl whole grain wheat flour
1.5 tsp baking powder
0.5 tsp salt

topping:
sesame seeds
pumpkin seeds

Mix the quark, flour, baking powder and salt into a dough. Divide the dough into four pieces and roll them into balls. Flatten them a little. Make a hole in the middle of them and top them with seeds. Bake for 200 C for about 20 minutes.