Simple, quickly made and so good hamburger buns! If you do not have time or want a bread that is quick to make, then this is something for you. I almost think they are better than bread that needs to rise :) These are also perfect to bake for your weekend's breakfast!
Jäsfria Hamburgerbröd
2,5 dl kvarg / växtbaserad yoghurt
2,5 dl fullkornsvetemjöl
1,5 tsk bakpulver
1/4-0,5 tsk salt
topping:
sesamfrön
Blanda kvarg, mjöl, bakpulver och salt till en deg. Dela degen i fyra bitar och rulla dem till bollar. Platta till dem en aning och toppa dem med sesamfrön. Grädda i 200 C i ca 20 minuter.
Blanda kvarg, mjöl, bakpulver och salt till en deg. Dela degen i fyra bitar och rulla dem till bollar. Platta till dem en aning och toppa dem med sesamfrön. Grädda i 200 C i ca 20 minuter.
No-Rise Hamburger Buns
2.5 dl quark / plant based yogurt
2.5 dl whole grain wheat flour
1.5 tsp baking powder
1/4-0.5 tsp salt
topping:
4 Comments
Så fina de blev utan jäst:)
ReplyDeleteTack Jael och så goda :)
DeleteDe ser ju jättefina ut även utan jäst!
ReplyDeleteTack Erika :) Ja, de lyckades bra!
Delete