Enkla, snabblagade och så goda hamburgerbröd! Har man inte tid eller vill ha ett bröd som går fort att laga, ja då är detta något för dig. Jag tycker nästan att de är godare än bröd som behöver jäsa :) Perfekt att baka dessa även till helgens frukost!

Simple, quickly made and so good hamburger buns! If you do not have time or want a bread that is quick to make, then this is something for you. I almost think they are better than bread that needs to rise :) These are also perfect to bake for your weekend's breakfast!


Jäsfria Hamburgerbröd

2,5 dl kvarg / växtbaserad yoghurt
2,5 dl fullkornsvetemjöl
1,5 tsk bakpulver
1/4-0,5 tsk salt

topping:
sesamfrön

Blanda kvarg, mjöl, bakpulver och salt till en deg. Dela degen i fyra bitar och rulla dem till bollar. Platta till dem en aning och toppa dem med sesamfrön. Grädda i 200 C i ca 20 minuter. 



No-Rise Hamburger Buns

2.5 dl quark / plant based yogurt
2.5 dl whole grain wheat flour
1.5 tsp baking powder
1/4-0.5 tsp salt

topping:
sesame seeds

Mix the quark, flour, baking powder and salt into a dough. Divide the dough into four pieces and roll them into balls. Flatten them a little and top them with sesame seeds. Bake for 200 C for about 20 minutes.