I wanted a twist on my bolognese sauce, so I added beetroot and pickles. Do you think it was good? YES! Beetroot and pickles are perfect in the sauce. Fun with some new flavors of classic dishes.
Sojafärssås med Rödbeta
1 röd lök, hackad
2 små morötter, skivade
1 liten rödbeta, skalad och grovt riven
200 g sojafärs
0,5 buljongtärning
1 burk tomatkross
2-3 dl vatten
1 liten saltgurka, tärnad
salt
svartpeppar
paprika
vitlökspulver
Stek lök, morot och rödbeta i en kastrull med olja i några minuter. Tillsätt sojafärs, buljongtärning, tomatkross ocg vatten. Låt sjuda i 15 minuter. Blanda i saltgurka och låt småkoka ytterligare 10 minuter. Krydda efter smak. Servera med kokt spaghetti.
Soy Minced Meat Sauce with Beetroot
1 red onion, chopped
2 small carrots, sliced
1 small beetroot, peeled and coarsely grated
200 g soy minced meat
0.5 broth cube
1 can crushed tomatoes
2-3 dl water
1 small pickled cucumber, diced
salt
black pepper
pepper
0 Comments